Maak een
afspraak

Wilt u weten hoe u uw plannen het beste van de grond kunt krijgen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Bel of mail ons voor een afspraak.

dakkapel vaassen
22-verbouwing-boerderij-koepad-epe-bouwbedrijf-sterken
15-verbouwing-boerderij-koepad-epe-bouwbedrijf-sterken

Verbouw

Wij kunnen uw verbouwing
voor u realiseren.

Is uw huis inmiddels te klein geworden? Of wilt u gewoon meer ruimte? Er zijn tal van mogelijkheden om uw leefruimte te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel, aanbouw of serre. Ook de verwijdering van een binnenmuur zou ruimte kunnen bieden. Bovendien zou een dakraam of een kozijn uw woonplezier kunnen vergroten.

Zo zijn er veel plannen en mogelijkheden om uit te werken. Wij komen graag bij u langs om deze te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u vertellen of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke manier deze kunnen worden gerealiseerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in omgeving Vaassen, Epe, Emst en Apeldoorn? U bent bij Bouwbedrijf Sterken in Vaassen aan het juiste adres!
neem contact met ons op

Heeft u verbouwingsplannen?

Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u aangeven of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke wijze deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.
Stuur ons een bericht

Recente projecten

verbouwing Heerde bouwbedrijf sterken

Verbouwing in Heerde

Wij hebben deze prachtige verbouwing gerealiseerd in Heerde met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, nieuwe dakpannen, stucwerk van de buitengevel en een verbouwing binnen.

Lees meer