Maak een
afspraak

Wilt u weten hoe u uw plannen het beste van de grond kunt krijgen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Bel of mail ons voor een afspraak.

Dakrenovatie-vaassen-bouwbedrijf-sterken
dakrenovatie-emst-bouwbedrijf-sterken
2-Verbouw-woning-vaassen-bouwbedrijf-sterken

Dakrenovatie

Het renoveren van uw dak

Een betere isolatiewaarde van uw dak en daarmee een lagere energierekening is al een goede reden om uw dak door ons te laten renoveren. Uw woning zal met deze verbetering direct in waarde stijgen, maar de beste reden voor een dakrenovatie is wel het wooncomfort dat u er elke dag van heeft.

Als u de renovatie van uw dak aan ons overlaat, beginnen wij met de sloop van uw verouderde dak. Wij verwijderen de dakpannen , maken een nieuw dakbeschot en voorzien het dak van isolatiemateriaal. Vervolgens leggen wij de dakbedekking. Mogelijk zijn dit de pannen die wij van uw dak haalden, immers dakpannen in goede staat kunnen we hergebruiken. De mogelijkheden in uw situatie bespreken wij graag vooraf met u.

Een dakrenovatie kan een goede aanleiding zijn om uw bovenverdieping te voorzien van een dakkapel. Natuurlijk kunnen wij deze in dat geval voor u realiseren.

Bent u op zoek naar een aannemer in omgeving Vaassen, Epe, Emst en Apeldoorn? U bent bij Bouwbedrijf Sterken in Vaassen aan het juiste adres!
neem contact met ons op

Heeft u verbouwingsplannen?

Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u aangeven of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke wijze deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.
Stuur ons een bericht

Recente projecten

verbouwing Heerde bouwbedrijf sterken

Verbouwing in Heerde

Wij hebben deze prachtige verbouwing gerealiseerd in Heerde met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, nieuwe dakpannen, stucwerk van de buitengevel en een verbouwing binnen.

Lees meer