Maak een
afspraak

Wilt u weten hoe u uw plannen het beste van de grond kunt krijgen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Bel of mail ons voor een afspraak.

dakkapel vaassen
2-dakkapel-binnen-vaassen-bouwbedrijf-sterken-epe
Dakkapel-vaassen-bouwbedrijf-sterken3

Dakkapel

Meer ruimte door een
dakkapel of dakraam.

Is uw huis inmiddels te klein geworden? Wilt u een leefbare en lichte ruimte maken van uw rommelzolder? Er zijn tal van mogelijkheden om uw leefruimte te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel of dakraam. Wij bouwen uw dakkapel op traditionele wijze in verschillende soorten en formaten. Ook een onderhoudsvrije dakkapel kunnen wij voor u realiseren.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u vertellen of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke manier deze kunnen worden gerealiseerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor het plaatsen van uw dakkapel? U bent bij Bouwbedrijf Sterken in Vaassen aan het juiste adres!
neem contact met ons op

Heeft u verbouwingsplannen?

Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u aangeven of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke wijze deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.
Stuur ons een bericht

Recente projecten

verbouwing Heerde bouwbedrijf sterken

Verbouwing in Heerde

Wij hebben deze prachtige verbouwing gerealiseerd in Heerde met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, nieuwe dakpannen, stucwerk van de buitengevel en een verbouwing binnen.

Lees meer