Maak een
afspraak

Wilt u weten hoe u uw plannen het beste van de grond kunt krijgen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Bel of mail ons voor een afspraak.

10-Renovatie-stationsstraat-monument-vaassen-bouwbedrijf-sterken
13-Renovatie-stationsstraat-monument-vaassen-bouwbedrijf-sterken
4-Renovatie-stationsstraat-monument-vaassen-bouwbedrijf-sterken

Renovatie

Bouwbedrijf Sterken voert renovaties uit
voor uw woning, schuur, winkel of bedrijf.

De renovatie van uw woning kan veel tijd en energie kosten. Vergeet niet dat daarbij ook kennis belangrijk is. Balken of muren verwijderen in uw woning of bedrijfspand kan gevaarlijk zijn . Wij bekijken de mogelijkheden voor u, samen met de eventueel nodige alternatieve constructies. Dat is ons vak en dat doen wij graag voor u. Binnen kunnen wij uw badkamer, keuken, bijkeuken, toilet of woonkamer voor u renoveren, maar ook uw buitenklussen, zoals uw dak, gevel of kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Niet alleen renoveren wij particuliere woningen, ook werken wij regelmatig aan het interieur en exterieur van winkels en bedrijfspanden.
Vooraf maken wij duidelijke afspraken met u over welke werkzaamheden wij uitvoeren en tegen welke prijs.

Bent u op zoek naar een aannemer in omgeving Vaassen, Epe, Emst en Apeldoorn? U bent bij Bouwbedrijf Sterken in Vaassen aan het juiste adres!
neem contact met ons op

Heeft u verbouwingsplannen?

Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u aangeven of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke wijze deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.
Stuur ons een bericht

Recente projecten

verbouwing Heerde bouwbedrijf sterken

Verbouwing in Heerde

Wij hebben deze prachtige verbouwing gerealiseerd in Heerde met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, nieuwe dakpannen, stucwerk van de buitengevel en een verbouwing binnen.

Lees meer