Maak een
afspraak

Wilt u weten hoe u uw plannen het beste van de grond kunt krijgen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Bel of mail ons voor een afspraak.

Kapschuur-tuinhuis-bouwbedrijf-sterken-vaassen
3-Nieuwbouw-schuur-emst-bouwbedrijf-sterken
Nieuwbouw-vaassen-bouwbedrijf-sterken

Nieuwbouw

Bent u van plan
om nieuw te gaan bouwen?

Het begint met een idee, dat langzaam vorm krijgt. Maar dat idee moet vervolgens worden omgezet in werkelijkheid. Het begint bij de aanvraag van een vergunning, waarvoor tekeningen nodig zijn en constructies moeten worden berekend.

Bij de bouw van uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand, schuur, aanbouw, veranda of tuinhuis zijn wij u graag van dienst.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken, u te adviseren en u te helpen bij het voortraject. Wij kunnen u vertellen of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke manier deze kunnen worden gerealiseerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in omgeving Vaassen, Epe, Emst en Apeldoorn? U bent bij Bouwbedrijf Sterken in Vaassen aan het juiste adres.
neem contact met ons op

Heeft u nieuwbouwplannen?

Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken en u daarin te adviseren. Wij kunnen u aangeven of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke wijze deze het beste kunnen worden uitgevoerd. Aansluitend aan dit gesprek maken wij – geheel vrijblijvend – een prijsindicatie voor u op.
Stuur ons een bericht

Recente projecten

verbouwing Heerde bouwbedrijf sterken

Verbouwing in Heerde

Wij hebben deze prachtige verbouwing gerealiseerd in Heerde met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, nieuwe dakpannen, stucwerk van de buitengevel en een verbouwing binnen.

Lees meer